Sahalle töihin

Kuhmo Oy on kansainvälisesti toimiva yksityinen Kuhmossa sijaitseva sahayritys. Liikevaihtomme on selvästi yli 100 miljoonaa euroa vuodessa. Tuotamme vuosittain sahatavaraa yli 400 000 kuutiometriä. Työllistämme 150 henkilöä jonka lisäksi yhteistyökumppaneidemme palveluksessa on yli 300 henkilöä. Käytämme tuotteisiimme pääasiassa kainuulaista raaka-ainetta noin 900 000 kuutiometriä vuodessa. Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteitamme 25 eri vientimaahan. Toimimme kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti. Luontoa kunnioittaen jalostamme kainuulaista puuta kannattavasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Oppisopimuskoulutus (puuteollisuuden ammattitutkinto) 3 paikkaa,
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto 3 paikkaa.

Kehity ammattilaiseksi kanssamme!

Puuteollisuuden ammattitutkintoon (sahausprosessinhoitaja) ja koneasennuksen/ kunnossapidon ammattitutkinto oppisopimuskoulutus Kuhmo Oy:llä
Koulutus alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaksi vuotta kestävässä oppisopimusohjelmassa kasvat sahausprosessin tai kunnossapidon moniosaajaksi ja pääset työskentelemään erilaisissa prosessitehtävissä sahalla.

Tämä koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, jos…
• Olet aktiivinen ja vastuuntuntoinen työntekijä.
• Olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja tuot kehitysideoita rakentavasti esiin.
• Sinulla on huolellinen ote työntekoon ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi sahausprosessin tai kunnossapidon osaajaksi.
• Työkokemus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.
• Pystyt toimimaan vuorotyössä

Koulutuksen tavoitteena on monipuolinen ammatillinen osaaminen työopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta. Teoriakoulutukset pidetään pääosin sahan teollisuusalueella ja tarpeen mukaan myös ulkopuolisissa koulutustiloissa. Työssäoppiminen toteutetaan sekä päivä- että vuorotyössä eri sahausprosessin vaiheissa.
Koulutusohjelmaan osallistuville solmitaan koulutuksen ajaksi kahden vuoden määräaikainen työsopimus. Saat työajalta palkkaa ja koulutuspäiviltä opintososiaaliset etuudet. Vuorotöissä maksamme työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Hakuaika: 2.6 alkaen
Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa koulutusvastaava Toni Huotari,
p. 040 620 1146 toni.huotari@kuhmo.eu tai
kouluttaja Aapo Mikkonen,
p. 0440 819 974 aapo.mikkonen@kao.fi

Työpaikan osoite: Hyryntie, 46 88900 Kuhmo
Palkkaus: Työajalta palkka, koulutuspäiviltä päiväraha
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, 2 vuoden määräaikainen työsopimus

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>